collage_object

IVANHOEBUTIKEN KÖPVILLKOR:
Här hittar du dina rättigheter och skyldigheter när du handlar hos oss! 

LEVERANSSÄTT
Vi skickar med PostNord. Så fort ditt paket finns att hämta hos ditt ombud skickas en avi via sms eller mail.
Fraktavgift på 50 kr inom Sverige. Till Danmark och Finland kostar frakten 150 kr.

LEVERANSTID
Din beställning skickas inom 1-4 arbetsdagar från vårt lager i Gällstad. 

BETALSÄTT 
Betalning med Payson. Använd Payson för att enkelt och tryggt betala till oss med VISA, MasterCard eller internetbank (Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank).
I PaysonCheckout 2.0 ingår alla betalsätt som standard! Faktura är förvalt som betalsätt för en snabb och smidig köpupplevelse.
Nedan kan du läsa mer om de olika betalsätten som ingår i Payson.
Vid frågor kontakta Payson på 08-470 94 00 så hjälper de dig. Läs mer om Payson här: www.payson.se

PaysonFaktura

Faktura är förvalt som betalsätt för att ge en snabb och smidig köpupplevelse. payson mailar ut fakturan när varorna skickas från vårt lager.

Kortbetalning
Betala med Visa eller Mastercard på direkten. Enkelt och tryggt.

Internetbank
Betala direkt via internetbanken. Ger en känsla av extra trygghet.

Delbetalning
Handla för minst 300 kr och då kan du som kund välja att dela upp din betalning räntefritt i 3-12 månader! Vid köp över 5000 kr erbjuds även delbetalning i 24 månader.

PaysonKonto
Har du ett Paysonkonto kan du som kund lätt och smidigt betala via det genom att ange lösenord. Perfekt för de kunder som vill betala snabbt genom att bara ange sitt lösenord.

RETUR / ÖPPET KÖP 
Du som kund har alltid rätt till Öppet köp i 14 dagar. Om du vill returnera din vara ska den levereras komplett med etikett lika tidigare. Vid retur står kunden för fraktkostnaden på 50 kr inom Sverige. Returneras det från Danmark/Finland står kunden för returfrakten på 150 kr.
Använd bifogad returfraktsedel som ligger med i leveransen. Skulle returen komma tillbaka senare än 14 dagar så tillkommer en hanteringskostnad på 195:-
Vi erbjuder dig "pengarna tillbaka" vid retur inom 14 dagar. Återbetalning sker så fort varan blivit mottagen och inlevererad i butiken. 
Returadress: Ivanhoebutiken, Boråsvägen 36, 523 36 Gällstad

BYTE 
Vid byte av produkt, t.ex vid ändring av storlek gäller följande: Du returnerar din vara till oss med bifogad returfraktsedel. Vi debiterar dig 50kr för returfrakten. Vi krediterar din order och du lägger en ny order på byte av tröja. 
OBS! Kom ihåg att alltid meddela oss via telefon 0321-688 714 eller via e-post: info@ivanhoebutiken.se innan du vill byta dina varor! 

REKLAMATION
GY-Butiken följer konsumentverkets riktlinjer.  www.konsumentverket.se 
Meddela oss varför du vill reklamera varan och på vilket sätt du anser att varan är felaktig till butik@ivanhoebutiken.se eller ring till butiken 0321-688 714.
Vid reklamation är det viktigt att du bifogar kvitto samt tydligt anger vad felet
på varan är. Vi kontrollerar då varan och återkommer till dig som kund med svar. Reklamationsadress: Ivanhoebutiken, Boråsvägen 36, 523 36 Gällstad 

LAGER
Finns alla produkter på lager?
Vår hemsida saknar tyvärr direkt koppling till lagret i dagsläget, vilket gör att en vara kan saknas när väl ordern ska packas. Skulle detta inträffa med en vara du beställt meddelar vi dig så fort vi hanterat din order!

KUND-/PERSONUPPGIFTER GDPR 
För att handla hos oss måste du ange uppgifter i samtliga fält som är obligatoriska vid kundregistreringen. Om vi inte har din e-mailadress kan vi inte skicka någon orderbekräftelse och vi kan inte meddela dig om kända leveransförseningar eller om någon del av din beställning ej kan levereras.

De personuppgifter du lämnar till oss används för orderhantering, fakturering, information  och annat som syftar till att vår tjänst ska fungera så bra som möjligt. Uppgifterna förs inte vidare till någon tredje part.
Genom godkännande av desssa köpvilkor samtycker du som kund till Ivanhoebutiken behandling av personuppgifter. 

Du som kund har rätt att begära information om de personuppgifter som behandlas om dig som kund hos Ivanhoebutiken. Om uppgifterna är felaktiga har Du som kund har rätt att rätta eller radera din uppgifter hos oss. För att läsa mer utföligt gå in på nedan länk:  Allmänna Villkor 

AVGIFT FÖR OUTLÖSTA PAKET
Vid outlösta paket debiterar vi en avgift om 395 kr (inkl moms) för att täcka de avgifter som uppkommer i samband med att paketet går i retur till oss.

RESERVATIONER
Vi reserverar oss för felskrivningar i text, prissättningar och bilder.
Vi i Ivanhoebutiken följer alltid allmänna reklamationsnämnden.